"L'ofici de viure": protegir-nos sí, cuirasses no



Foto: Aquest diumenge a l'Ofici de viure hem escoltat PROTEGIR-NOS SI, CUIRASSES NO, amb Mercè Conangla i Lourdes Reina. El podeu tornar a escoltar aquí mateix http://www.catradio.cat/audio/838225/Lofici-de-viure-protegir-nos-si-cuirasses-no


Diu la psicòloga Mercè Conangla: "Les cuirasses eviten que ens fereixin, perquè no ens mostrem com som, però tampoc no deixen entrar coses bones, i l'oportunitat que ens estimin i d'estimar". En parlarem amb la psicòloga Mercè Conangla, codirectora de la Fundació Àmbit http://www.fundacioambit.org/programa-activitats/universitartdelviure, i amb la terapeuta psicocorporal i especialista en el Mètode d'Alliberament de Cuirasses Lourdes Reina. Escoltarem també la reflexió de Clemente Garcia Novella, autor de "Ser feliç és fàcil". I acabarem el programa amb el 'Blog de notes', de l'Àlex Rovira, i els 'Mails d'amor' de Jordi Llavina, aquesta temporada amb la incorporació de la psicòloga Joëlle Cervera.

Datos personales

Mi foto
BARCELONA, BARCELONA, Spain
Terapeuta Psico-corporal. Diplomada en MLC© (METODO DE LIBERACION DE LAS CORAZAS) con Marie Lise Labonté. Curso introductorio al Rolfing, dirigido por Bettina Hippel. Terapia Gestalt ( 1er año de formación). En el Instituto Gestalt de Barcelona. Curso de “La independencia del niño en quietud y en movimiento” dirigido por Ute Strub. Diplomada en Stretching Global Activo ( Universidad de Terapias Manuales de Saint-Mont (Francia). Osteopatía Bioenergética Celular. Dirigido por Montse Gascón. Diplomatura de Naturopatía. Reiki y Terapia Esencia Florales del Dr. Bach. Planificación y Dirección Empresarial por Esade en Barcelona, Diplomada en Relaciones Públicas en EADA, Barcelona, Máster en Dirección de Comunicación en UAB, facultad de Ciencias de la Información de Bellatera.